TE történeted, TE gyógyulásod!

Tele vagyunk sebekkel, sebeink összessége alkotja személyiségünket. Életünk épp ezekkel a sebekkel értékes és egyszeri. A sebek a lehetőséget mutatják, melyben felfedezhetjük erősségeinket. Rajtunk múlik, hogy észrevesszük-e benne a lehetőséget, leásunk-e a legmélyére, és felhozzuk-e onnan a kincseket.

A kérdés az, megosztjuk e ezeket a kincseket egymással?

1780628_863652807024379_2693545918431106440_n

Sebeink, történeteink által tudunk kapcsolódni, gyógyítani magunkat és egymást. Sebezhetőségünk az, ami közös bennünk, a sebeink legmélyén mind egymásra ismerünk. Mikor a seb legmélyére érsz, felismered benne az egyetemességet, minden ember sebét, az egy sebet. És bár a felszínen lehet, hogy a sebeink más köntösbe bújnak, legmélyén minden seb ugyanaz az egy seb.

Merjünk belemerülni Élettörténeteinkbe, felfedezni sérülékenységünk sötétjét és megosztani egymással a felhozott kincseket! Figyeljünk oda egymásra, ismerjünk magunkra egymásban, hallgassuk meg a különféle nézőpontokat, az életről való tapasztalatokat, annak történetét, hogy mi az, amit a magunk világában megfigyeltünk, így mindig találhatunk egy kapcsolódási pontot, amely bennünk is hullámokat ver. Nincs olyan hullám, amely idegen az óceántól, nincs olyan ember, akivel valahol ne tudnánk kapcsolódni.

Nyissunk kapukat egymásnak a gyógyulás felé vezető úthoz!

A TE történeted egyike a természetes varázslatnak, amely csak a te lelkeden keresztül tud felénk áramolni. A te színed, a te hangod, a te dallamod árad, ami megérint bennünk valamit. Lejátszani csak te tudod azt a kottát, melyet magaddal hoztál. Gyógyuljunk ki a közömbösségből, az orvoslással mi szolgálhatunk egymásnak azáltal, hogy osztozunk és felismerjük magunkat egymás történeteiben.

Várjuk gyógyulásod történetét, saját élményű tapasztalataidat a számodra leginkább működő technikákról, terápiákról, élményekről, öngyógyításról!

egeszsegnyelv@gmail.com

Hozzászólások lezárva